Honeydew Agua Fresca

Bu yapımı çok kolay ve alkolsüz kokteyl, sizi Meksika rüzgarlarına sürükleyecek.
MALZEMELER
1/4 bardak ballı kavun
1/3 fincan toz şeker
1/2 fincan taze limon suyu (4 lime suyu)
buz
2 su bardağı Ahududu
HAZIRLANIŞI
Kavunu blenderdan geçirin. Kavun, püre haline geldikten sonra geniş ağızlı bir sürahinin üstüne ince bir elek koyun ve hazırladığınız püre halindeki kavunu sürahiye eleyin.
Farklı bir kapta, şekeri ve limon suyunu karıştırın. Şekeri eriyene kadar karıştırmayı unutmayın. Şekerli limon suyu ve kavundan süzdüğünüz suyu bir sürahiye dökün. Üzerine 4 su bardağı su ekleyin. Karışımı 2 güne kadar buzdolabında dinlendirebilirsiniz.
Servis içinse bardaklara önce buzları koyun, ardından ahududu parçacıklarını ekleyin. Üzerine buz gibi karışımınızı dökün. Servise hazır!